2013. március 29., péntek

Ez egy ilyen nap :)

Még mindig nem tudom mi az amit reggelire kapunk, leginkább a joghurt és a krémtúró elegyének nézem, de hiába kérdezem, mindenki csak vonogatja a vállát. Fehér, ez biztos. Nem tejföl, az is biztos. Nyakon öntve áfonya szósszal: istencsászáros, ez pedig tutibiztos :)
Ma felderítésre mentek a fúk, GPS-szel rögzítik a használható földutakat, dózerelt nyomokat, kecskecsapásokat a hegyekben. A műholdfotón mintha gerillakiképző tábort láttam volna északon, de az aknakutatók szerint ott nincs gáz. A török laktanyát elkerülik, mert erősen érdeklődtek az útlevelek iránt de a vízumaink ugye lejártak, persze erről psssszt!!! Senkinek egy szót sem! :)
Délután korán bejönnek a srácok, mivel ma lesz az ijesztgetős óra: az aknakutatók főnöke tart ismertetőt a mit és hogyanról, ha belefutnánk valami mizerábilisba. Én mindenesetre kértem füldugót a QHSE tisztünktől, mert egy ilyen dolog azért elég nagyot durran, amikor oszlásnak indul. Mari néni mosolygott, de nem értette. A doki vigyorgott rá hogyaszongya: joke :))
Ó, és most... álmodjunk szépet... puhapihe tejszínhab ágyon:



És most... dal... Julia

Ó, és még valami, Boris (nem the bullet dodger) megérkezett Kongóba, egyelőre csak varacskosdisznót és páviánt látott.