2013. március 29., péntek

Last Dance With Mary Jane...

Óóóóafrancba!!! Elfogyott :) A dokink meglehetős óvatossággal közelített ma, tanulva az első nap élményeiből, amikor azt hitte hogy ez is valamiféle vodka. Öt perc múlva már sasszézva közlekedett és szaporán ollálázott :)
Hát igen... a sárrétudvari otthoni ágyas szilva (52° árnyékban) csodálatos magasságokba emeli az ember szellemét, többszörös fénysebességgel száguld, cikáz, emelkedik és... nem, nem süllyed, méééég emelkedik, magával ragadva testet, port, fákat, virágot, fényt. :)
Hopsz, ez már egy daaaal :)
Ujujújj, azt hiszem itt a hatás: azokat a szilvákat csak nem kellett volna... nomozsmá' mindegy, negyed óra múlva háromnegyed hét, érkezik az esti pizzácska :)
Itt pedig az evidence, bár öt perc múlva már a C.S.I. sem találná meg:


A fröccsöntött csészéért nem vállalok felelősséget, azt Lui organizálta a Lufthansa nehogylebukjonnemmondommeg melyik járatáról, még Frankfurtból jövet, arról amelyik 10:03-kor szállt fel és indult Erbilbe :)
Most pedig: zene, mééééééééééééééééééééééééééééééééég :)
Youuuuuuuooouuuuuuoooooouuuuuuuoooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuah :)
És a pizza itt van, itt bizony, megérkezett, sejj! :)

No és aki nem ismerné, annak (meg persze nekem :)) hadd szóljon most a Mary Jane's Last Dance...


(A szétrobbantott és szétnyílt talp nem is (bár felnyomott pár csontot a térd felé ezért valószínüleg ott lett amputálva) hanem az a vértócsájában fekvő, darabjaiból groteszkül összerakott fickó... mintha csak aludt volna... de a keze, a lábai, a törzse... nem ott voltak ahol normálisan elvárnánk... mintha valaki összeszedte volna és egy kupacba hordta volna az embert... csak úgy, találomra... na az... az odabaszott)