2018. augusztus 4., szombat

Instant Karma


Összetétele:
búzaliszt, ehető (no még szép!) növényi olajok, krumplikeményítő, só, lecitin, vegyi anyagok úgy mint kálium és nátrium karbonát, nátrium foszfát, valamint néhány meghatározhatatlan cucc. Aztán jön a fűszer (por) összetétele, amiben többek között találunk hagyma port és mesterséges csirke ízt, meg E621-et.
Ó, és a látványelemek: texturizált zöldség protein, dehidratált zöldségdarabkák, egyed paraszt!
És ha mindezt rászórjuk a szárított tésztára majd felöntjük forró vízzel, akkor akár azt is érezhetjük -persze csak ha megfelelően magas szintű "beleélési" értékkel rendelkezünk-, hogy ettünk valamit.

Épp mint az életben. Lógunk a neten, szórják a fejünkre a szocializációs műlevest, még és még, jön innen is meg onnan is, és nem kell mást tenni csak kinyitni a szánkat és nyelni. Aztán estére azt hisszük hogy tele a pocak.
Pedig nem több jut így nekünk, mint az előbbi levesnek nevezett vacakság, pár silány szilánk, abból festünk világot magunk köré, abból ragasztunk álarcot magunkra nappalra, vagy vetünk puha ágyat éjszakára.
Vagy valami ilyesmi.
Ki tudja?
Én nem. :)

Kávé! Ez legalább... na ez legalább valami olyasmi, ha nem is az :)



Élünk és meghalunk, hát kívánj szép álmokat :)

Pár napja Gadafi megejtette a táncot a G15-össel, nagy útra indult, föl északra, hogy befejezze azt, amit elkezdtünk. Persze biztosnak kellett lennie abban, hogy ott fönt, több száz kilóméternyire innen működni fog a cucc, ha majd bekapcsolja. Így hát ellenőrizte. Itt. Aztán csak a hit maradt, hogy majd működni fog. Ott.
Így megy ez.



(Na, hát ettől az instant levesportól ennyire futotta. Ha valaki hozzáad valamit, lesz ez jobb is...)

Ellenben holnaptól lesz szakácsunk, azám, hazám! Igaz, hogy az épülő-szépülő táborban, de majd hoz nekem fincsi eztmegazt. Megígérte! És az, amit Afrikában megígérnek, az úgy is van! Mármint az ígéret... :)



Addig is, hátha...