2021. június 5., szombat

Első

Úgy tűnik, hogy a technika ördöge nem alszik, sőt, újra balalajkázni tanul. Volt már ilyen, de most berakott ide tegnap egy régebbi bejegyzést úgy, hogy meg sem nyitottam ezt a vackot :)
Végülis ideje volt az elsőnek... lássuk a képeket:

1. Kiügettünk terepre, szép az ég felettünk, egyetlen felhőben sasmadárszerű madár körözött lustán a kukorica táblák felett.



2. Rátaláltunk a fiúkra is, akik szintén a kukorica táblákban köröztek - volna, ha nincs ilyen pöpec GPS-ük, így nyílegyenesen haladtak:



3. Aztán itt van ez az ősi intés is ugye: "A halál közöttünk jár, szemmel kell tartani".
(Persze az is lehet, hogy nincs is ilyen mondás :) )

Mindenesetre mi mossuk kezeinket:



Na most, hogy ezzel legyőztük a technika ördöge keltette káoszt és helyes medrébe tereltük a dolgok folyását (mármint azt a kósza bejegyzés feltűnést/eltüntetést), a mai feladatnak vége. Na jó, a vacsora legyőzése még várat magára, de arról majd később (ördögi vigyor).
Hogy azért legyen a mai napnak egyfajta kerete is (bár tudom, hogy nem mindenki számára érthető az, hogy mit is szeretnék mondani), álljon itt egy parafrázis*:
Akkor vagyok bölcs, ha arra vezetem a lovat, amerre menni akar.

Mindenki ehhez tartsa magát!


De addig is, zene :)




* Többek között: Egy már létező kép, szobor, más műalkotás újraalkotása más eszközökkel vagy más stílusban, többnyire egy másik művész által.