2009. május 13., szerda

Ingerszegény

(Helyesebben: ingerszegény szerű)

A dolgok változnak ahogy előre sohasem hátra, Iraq halasztódik mert maradni kell. A csendes nap itt áll felettünk (kék ragyogás a sárga homok felett), forró tea (Green Label) és narancslekvár, ma 9-en elrepülnek hazafelé én pedig még egy extrát maradok majd, napi 50 dodóért ami szintén extra, számolgassunk csak: nem veszik semmi hiszen itt úgy jön a szabadnap hogy dolgoztál egy napot? No akkor kerestél fél nap szabadot, így négy hétre visz a vonat majd, ajajj, az a fekete vonat :)
Tegnap este a fényes Hold alatt a parkoló kocsikat néztem, sej a mi lobogónkat fényes szellők fújták, a sok mélypiros (vörös?) dune flag halkan mozgott, csapkodott, lobogott a breezben a lustán hajladozó hosszú fehér műanyag rudak végén, magasan az autók fölött.
Homokban tekergéskor ezek a kocsi orrára szerelt zászlók már akkor figyelmeztetik a szemből érkezőt amikor a kocsi még nem is látszik, mert ugye ha már látszik akkor késő Nincsenek útburkolati jelek a sivatagban, hát mindenki arra megy amerre tud (dehogy arra amerre akar, az majd később lesz, de jónéhány kerülő után azért csak el lehet jutni bárhova - vagy nem :)).
Múlt évben történt is csattanás, a kaja beszállítónk kocsijára nem raktak ilyet mert minek... Bang!

Hála a jó időnek megjelentek a skorpiók, hamarosan érkeznek a viperák is
Tehát elmondhatjuk hogy ma -a zajokat leszámítva- minden csendes, békés és nyugalmas.
Vihart sejtek...

Jön Linda...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hm? :)