2009. május 2., szombat

Remark:

Ma reggel rettenetesen lebaszták az arabjainkat, mind a 220-at.
Ugye pár hete találtuk azokat a 7000 éves sziklarajzokat és akkor le is fotóztam mindet, még szerencse.
Kettő közülük:


Rino?



Ezt felismerem! :)


Tegnap kiderült hogy valamelyik idióta odavéste a nevét a sziklára. A neolit kori rinocérosz rajz mellett most ott virít az, hogy AZUZ 2009.
Hazánkfia nem érte volna be ennyivel, tuti a Szeretlek Gizi! is ott lett volna, ha mondjuk én vagyok az elkövető :)
Végülis..., ha belegondolunk..., Azuz sem tett mást mint az a vadász, vagy sámán, vagy főnök, vagy ki tudja, ott és akkor, régen. Felvéste azt, amit fontosnak tartott.
Ja, hogy ez nem épp a mikepércsi vasútállomás vécéje? Istenem, egyéb fal nem volt kéznél (csak homok) a környező 150 kilométeren, mit tehetett mást ilyen íráskényszeres helyzetben? Különben is a rajzok ihlették meg.
De mit is véshetett volna oda? Az ebédre kapott tonhalkonzerv, narancs, bagett, tej csendéletét? A kábelbuggy-t amit épp vezetett? A mexikói disznóvírust? Jumbó jetet?
Azt hogy verik a tűntetőket, vagy a világot beborító szmogot, az éhező gyerekeket, a légkörben elégő űrsiklót, virágokat, tankokat, egy lány arcát?
Eh, feléről nem is hallott, a többi pedig túl bonyolult lett volna neki. Maradt hát a neve, a név amely önmagát jelenti.
Majd újabb 7000 év múlva -ha még áll az a kő- megnézi valaki és azt mondja, hm, valami állat féle, négy lábon állt, két szarva volt, hosszúkás fülei, kis szeme, és a neve AZUZ 2009.
Vagy valami ilyesmit :)





Zene

1 megjegyzés:

  1. Tetszik. Régen természetes lehetett, hogy ha valaki ilyesmit talált, valamit odakopácsolt. Ha tudott írni, a nevét. Ha nem, egy zsiráfot - ami talán az oviban volt a jele.

    VálaszTörlés

Hm? :)