2008. január 13., vasárnap

Hát

azért csak 1500km-t költöztünk, basszameg a vörös seggű ördög, hogy klasszikusok közül idézzek.
Persze mi rep-rep-rep ááááá, nem rap, repülő-vel ugrottunk kettőt, először Hassiba, ott a szokásos ma megyünk, cancelled, ma megyünk, cancelled, stb. játszódott dec 18-tól amit aztán a ma tényleg megyünk váltott fel 24-én. Délben még láttuk a konyhában a készülő pulykát, de pár óra múlva a hangzatos TFT reptér betonján ácsorogtunk mi négyen, a két pilótával beszélgetve. A reptér kissé eltúlzott kifejezés a döngölt gipszes, kavicsos kifutópáját, a fémlábakon álló, vashordóból kialakított "tornyot", és a használt gumikból rakott kerítésfélét látva, de hát ez van.
Körülöttünk hatalmas homokdombok, és csend.
Azt mondtuk, hogy még várunk negyed órát, aztán irány vissza Hassiba, mert még egy sánta kutya sem várt bennünket a semmi közepén. A francia pilóták persze készségesen visszavittek volna minket, ki voltak fizetve, nekünk pedig lett volna egy 10e ejrós kirándulásunk, nem rossz, főleg ha ezzel együtt járt volna az is, hogy közelebbi ismeretségbe kerülünk a korábban említett pulykával.
Persze mivel ezt írom, már a táborban vagyunk, mert azért csak feltűnt a könnyűlovasság :)

Ma tehát már netünk is lett, megjött a csomagom a szilveszterre szánt Baccardival, no meg a magamnak szánt Bayles-zel, a samponom, a tusfürdőm.
Végre meleg vízzel tusoltam, a homok is eltűnt a washandgo habbal együtt, és vacsira lazán megkapatott isteni puhakicsitvéresomlósmmmmmmmfinomborsos bélszín került a püré mellé (hajj, az anyjuk istenit, ha legalább azt is olyan jól tudnák elkészíteni, pedig a francba, a séfünk francia).
De addig történt pár dolog, elmondom nagyjából a következő írásban.

Addig is: zene!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hm? :)