2009. április 1., szerda

London

- London.
- London?
- Yes, London. You know: fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary fucking Poppins...
LONDON!
(Snatch)

Tegnap este 8 fokban álltam a 11-es busz megállójában a Car Rental-lal szemben, Gatwicken, miután leszálltunk, és arra gondoltam, hogy a lebarnult gömbölyű válláról lecsúszott zöld póló (ez ilyen tipikus női izé, tegyünk úgy, mintha véletlenül csúszna le, pedig nem is, jól kiszámított itt minden, a francba!) ívét követve mennyire tökéletes lenne minden, ha nem rondítana bele a látványba a melltartó - bár vékony és átlátszó - műanyag pántja.
De hiába átlátszó, ott van és ha ott van, akkor mindent elront. Mert ha, teszem fel a csípőjére csúsztathatod a kezed, majd elindulsz felfelé azon a csodálatos íven, akkor mibe fogsz belefutni? Na mibe? Egy darab természetellenes anyagba, pfúúúj!

Aztán befutott az Ibisz kisbusza és ő felszállt, pár pillanattal később feltűnt a jól ismert zöldes Ford egyterű is Donallal a kormánya mögött és öt perc múlva már az Ambersban pakoltam ki az estéhez elengedhetetlen cuccokat.

A vízmelegítő mellé készített válogatott teák közül kiemeltem a Kit-Katot és átballagtam Steve-hez, aki épp a Forma 1-et nézte a BBC valamelyik csatornáján, felvételről. Hát csak jó a 300Mbites net valamire (márugye a pornón kívül).
Elugrottunk a Balloonsba egy steakre és mellé valami seritalra, még mindig imádom a kettőt eszik egyet fizet angolos bolondságot.

Reggel -1 fokban, párafelhős lehelettel álltam a csillagok alatt fél ötkor, néztem a Nagygöncölt és láttam, amint a rúdját keresztezi - pontosan a második csillagnál - egy műhold, követtem ahogy hangtalanul, gyorsan és rezzenéstelenül hideg precizitással halad dél felé és naná hogy rögtön megszólalt bennem Marianne Faithfull:


Hold tight
Baby, feel the starlight
There is a glow in the sky tonight
Moving,
could be a satellite

Is it friendly?
Then, will it bring me closer to thee
Heart to heart
Or will it keep us apart...


Akkor hát:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hm? :)