2016. október 17., hétfő

Unalmas

Esik.
Már kezdünk hozzászokni, Robert beszerzett egy esernyőt is, reggelente azzal érkezik a meetingre. Nem mondja ugyan azt hogy mi van pupákok, de a boldog félmosoly amolyan angolosan hűvös eleganciával azért azt jelzi.
(Robert Németországból érkezett)
Persze reggelente csak szitál (vagy szemetel, ahogy nagyanyám mondotta volt) így igazán nem zavaró, különben is, az eső természetes dolog, mi a francé' kell nyakat behúzva elszaladni előle? Hülyék! :)
Reggel új hajók jelentek meg a kikötő előtt, bebocsájtásra várva:



Aztán reggeli után az iroda felé ballagva hozzám csapódott a fekete ördög (még nem adtam neki nevet), megint csak ott táncolt előttem, körülöttem, pedig a tegnap esti csirkecsontokon kívül ma csak simogatást kapott a vizes buksijára. Kevéssel is beéri, sosem követelőzik, ellenben a területen elszórtan tevékenykedő kóbor kutyák között rendet tart.
Aztán meg érti a csillag nyelvet, néha elbeszélgetünk. Gondolom erre nem sokan képesek itt, felteszem egy havi fizetésem egy törött sliccgomb ellenében, hogy nem sokan értenék pontosan, ha azt mondanám alsómagas hangon, hogy "csiamraada szaam sudat!". Ő érti.
Majd fotó is készül róla, ha a fények megfelelőek lesznek :)

Aztán a torta, ma előre szeleteltet kapott mindenki, ISTENI ahogy itt készítik, egyszerűen nem lehet rá mást mondani.



Zene!