2013. október 5., szombat

Vigyázz, támadni akar!

Híres mondatok a South Parkból. De ez itt a valóság (már ha hiszünk a mátrixban... öö vagy nem?), és bizony a strucc támadott. Előszőr még sikerült elrétíteni attól a szándékától hogy megkóstolja Oscart, de azt is csak úgy hogy Gee jól fejbe kólintotta a kalasnyikovval. Erre a segéderőt kezdte kergetni az autó körül, akinek szerencsére sikerült beugrania a kocsiba és a madár - vagy ördög vagy mi ez- feje koppant a golyóálló ablakon.




Ekkor megint Oscarék felé indult, és ennek már a fele sem volt tréfa, hiszen akár életveszélyesen is megsebesíthet egy embert a csőrével, lábával, szárnyával. Gee előkapta a Glockot és beledurrantott kettőt a földbe, a lövések hangjától aztán megtorpant a dög és elvágtatott a bokrok között, huh!
Állítólag - nem tudom a brit tudósok megerősítették-e -, de ha egy embert lát a strucc, akkor nem támad. Ha kettőt, akkor sem. Ha tömeget, attól eldurran az agya. Hogy ebben mi a logika, hát a fene tudja, főleg hogy kitekertük a Black Jack nyakát és poharakba fogjuk épp föl a kifolyó aranysárgásbarna nedűt (felteszem egy havi fizetésem egy törött sliccgomb ellenébe, hogy a nők pontosan ismerik ennek a színnek a nevét, sőt felteszem, nem csak ezét, de minden árnyalatáét is). Körbeöleli a jégkockákat, ettől lelassul, aztán lehül és ezzel lelassít időt, teret, anyagot, szellemet.
Mindenki a szobákban lóg a neten, vagy kint vízipipál az ajtó és az ebédlő közötti részen.
Öten ücsörgünk még itt
már csak hárman...
ketten...
Johnny Cash is elmegy lassan
én maradadok csak itt a Garminokkal
és
egy
zene.