2009. december 6., vasárnap

Woman's kitchen

Ööö... vagyis inkább Joe's kitchen, mert olyan magasságokba azért nem emelkedünk, ellenben ha únjuk az otthoni ízeket akkor kiruccanásként gasztromániába itt van kettõ Pakisztánból hozott olyan recept amelybõl férfiember is könnyedén elkészít valami ehetõt (persze csak ha fog egy asszonyembert és megcsináltatja vele )
Néhány dolgot nem ferdítettem le mert a fene tudja mi az de kiképzett konyhavitézek simán megfejtik azt érzem, azért odaírtam a sejtésem.
(Lett volna még több recept is ha az idióták nem robbantják fel múlt szeptemberben (épp 20-án) a Mariot hotelt és ezzel együtt az éttermünket is, mert a séf nagyon szerette hallgatni ahogy morgok, nyögök és egyéb orgasztikus hangot hallatok miközben a fõztjébõl csipegetek)

Chapalkebab
(ez amolyan csípõs birkafasírt)

Darált birkahús 1kg
Vöröshagyma 1/2kg
green chili 6 darab (zöld chili paprika)
green coriander (zöld koriander

paprika por
whole coriander (egész koriander)

Ledarálni a húst, a hagymát apróra vágni, a chili paprikát is, és ezt valamint a többi komponenst összekeverni (legjobb a darálóban).
Pogácsákat készíteni, majd egy-másfél órára hûtõbe rakni, azután forró olajban kisütni.
-----------------------

Chicken karahi
(csirkepöri-szerûség)

csirke (csontos vagy csontozott) 1kg
paradicsom 1/2kg
ginger(2)
fokhagyma (max. 6-7 gerezd)
darált paprika egy-másfél evõkanál, erõs
green chili
green coriander


Olajat a lábasba majd az apróra vágott fokhagyma és a gyömbér. Hagyma legyen üveges, aztán jöhet a darabolt green chili, coriander, só, és a kockázott paradicsom. Amikor a paradicsom kész, akkor jöhet a csirke és fõzni max. 30 percig lassú tûzön.
Nyami :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hm? :)