2013. szeptember 30., hétfő

Kávé

Majdnem Cofi-fi, mert az mintha emlékeztetne valamire (létezik egy Tofi-fi nevű szörny... vagy azt csak álmodtam?), de simán Cofi Cofi ez az új cucc, ami úgy tűnik, hogy az itt Kurdisztánban egyeduralkodó Mahmood (sic!) Coffe (and tea of course) egyeduralmát szeretné megtörni, vagy legalább kis szeletkét lecsípni a tortából. Mert hát lássuk be, ha szar is a kávé, ki tudna ellenállni egy ingyen bögrének per csomag? Na ugye...



Annyival jobbak az előző úriembernél, hogy itt keveréket találunk a plasztik bödönben: Chocco Mocha, French Vanilla, Irish Cream (ezt teszteltem tegnap ugye) és Hazelnut. Ez utóbbi a zöld/fehér tasakkal és a felülnézetes csészével (megjegyzem mindegyik zacsin ugyanaz a fotó szerepel, pedig hát más színű (kellene hogy legyen) mindegyik) tök úgy néz ki, mint valamiféle zanzásított Knorr leves.
Jobban körbeolvasva feltűnik a producer neve is: Manzar, vagy Manzaro, ha az R végén a kunkort O-nak vesszük. Nnna, most már mindent tudunk, illetve azt még hozzáteszem hogy az imént kipróbált French Vanilla ízén is sokat dob egy kis óvatosan csurgatott, jó ujjnyi Chivas...
Asszem olyan a whiskey (vagy a Stroh rum) a kávénak, mint a Ghost Pepper a leveseknek: bármilyen szart egyforma szintre emel... (na most ha ezért a beszólásért megkövezne valami kávé guru, azt hiszem vigyorogva tűrném :))

Erbilbe úgy tűnik normalizálódott a helyzet, most viszont a fiúkat tartóztatta föl valami puskás csapat a szokásos szlogennel: ide aztán egy tapodtat sem! Jóvanakkó, ha nem hát nem, megyünk máshova.
Pókerarc.
Mert azt azért mégsem mondhatjuk hogy basszus, ez a hely itt a vonal közepén (amikor a nyugati felét már be is mértük) nagyon fontos, erisszetek má' be, heeee! Majd miután mindent tudnak és megegyezés születik köztük és a permit man között, akkor bemegyünk, addig máshol görbítjük a teret.
Hm... sci-fi... Erről jut eszembe ez a régi vicces fotó, ahol az egyik pógár -nagyjából- azt mondja a másiknak, miközben a marsjárót hesszelik hogy: ugye nekünk egyáltalán nincs olajunk?:



Ami, elnézve a NASA ügyködését ma már nem is olyan vicces: ezek szeizmikáznak! Na jó, rengeteg mindenre jó ám az, amit mi ki tudunk deríteni, de azért mégis...:





Csak remélni tudom azt, hogy nem olajat keresnek... Merugye ahhoz, hogy az keletkezzen, ahhoz fauna kellett hogy létezzen, a flóra csak szénhez elég...
A tojás és tyúk kérdését most nem is említem!


Mert ha ott volt fauna, akkor vége lesz a karneválnak... előbb, vagy utóbb...