2013. szeptember 26., csütörtök

Night in white satin

Ma ismét találtak pár cuccot a terepen az aknakutatók, többek között egy ilyen 82mm-es aknavető gránátot. Ilyet próbáltak Afganisztánba Lui fejére pottyantani, de 100m-re elvétették:



Néha beindul a vezérhangya és akkor kiengedi az ember a gőzt. Néha egyszerre indul be mindenkinél, vagy egyvalakinél beindul és aztán jön a láncreakció, mindegy is, az eredmény ugyanaz: feje tetejére áll a világ.
Azzal kezdődött hogy az operation meeting után -ahol kiderült hogy elég nagy nyomás alatt van mindenki ok miatt- Uros kinyitotta a slivovicás palackot és rendesen kiadagolta a poharakba, bögrékbe, csajkákba a matériát. Ütött mint állat. Aztán Stefan elővezette a Basil által leszállított Heinekeneket, majd beindult a batyusbuli, ki mit hozott otthonról.
Került szerb füstölt sonka*, horvát házi paprikás kolbász**, svájci sajt***, brazil szárított marha****, mexikói tequila*****, lett ricsaj, kimitszeret, hogyankészül, melyikalegbüdösebb, ésígytovább. Egyedül az első számú és a második számú téma nem került terítékre. Ki tudja miért... :)

Rám pedig várt még pár Garmin, türelmesen:





Most pedig... reggeli ébredezés kávé mellett, és:





* isteni
** issteni
*** isssteni
**** issssteni
***** isssssteni :)