2013. június 16., vasárnap

Töp-töröpp :)

Nem is olyan nehéz: minden evés előtt fél liter víz, aztán saláta és roston csirkemell, mozgás, víz, víz, még több víz, semmi cukor vagy cukros izé kivéve az alma, azt minden nap legalább egyet, és éhesen lefeküdni. Megy ez :)
Pölö itt a mai ebéd, citrusosfűszeresomlós csirkemell, olívás kábozdazsalival:


Azonban ha Felipe nem ide jön vissza, akkor ki lesz az a bátor terminátor? Kardinális kérdés ez bizony mondom néktek, mert én elhúzok július első hetében ha törik, ha szakad, vár London és az erdélyi túra a maffiával :).

Ma elutazott Steve, aki kinézetre olyan mint egy kibökött hells angels figura, amint épp lehuppan közénk valami sosem jelent meg easyrideres plakátról, de ha beszélsz vele kiderül hogy bár tényleg ott áll a Harley a garázsban, de egy végtelenül csendes, nyugis srác, aki érdekesstílusú (szerintem) tájképeket fest. Amikor otthon van. Erdőkről, fákról, patakokról, felhőkről:

Pedig ilyen nála a naplemente az erkélyéről nézve, szinte minden alkonyatkor:


Aztán voltunk bazározni is, feltöltendő a whiskey-kályhát, és szerintem ezek fejfedők. Vagy valamik :)


Aztááááán... hm... más nem is nagyon történt itt az utóbbi időben, ha csak az nem hogy most már többnyire 40 fok fölé kúszik a hőmérő higanyszála, napközben, bár az itt megszokott ezidőtájt. Strandidő :)
Oh, és a munkásaink ilyen rotyvácskákkal járnak dolgozni:


Éééééés... most hogy így felébredtem, jöhet az első kávé, bele egy kis -hmmmm... rum híjján- chivas! :)