2013. június 5., szerda

The answer to Life, Universe and Everything

Aki esetleg nem vágja a németet, annak lefordítom: 42 :)
De tényleg! :)
És most az idézet:
(öööö... öö... vagyisizéhát, ez nem idézet mer én találtam ki még régesrégesrég :))
Tehát:
(ja, mégegy, mindennemű felelőséget ráhárítok arra, aki alkalmazza és rácseszik :))
Namostakkor:
(különben sem kell minden szirt-szart megfogadni, főleg más által kiötlött szir-szart nem!:))
Ésakkor:
(mert senki, érted, senki nem taníthat! ez az amit jól az eszetekbe kell vésni! hehe, ha ez igaz, akkor ugye ügyet se vessetek erre sem itt, de ne ám! :))
Novégreakkor:
(ööö... öö... azt elfelejtettem mit is akartam ide írni, pedig rettentően nagyon fontos volt az értés végett, merahogy a lőcsei fehérasszony is megmondta... hm... vagy az a székely asszony vót? no mindegy, valami asszonynép mondta egyszer hogy ahol értés van, ott minden van!)
Natehátakkor:
(hopsz, kihül a kávém!)
Mostmárvégreakkor:
(megvan! szóval azért nem taníthat senki, mert neked kell megTapasztalnod, hogy tudd. más szóval: a hegyet meg kell mászni komám, senki nem cipelhet föl a hátán, különben hogy tudnád meg azt, hogy milyen is a mászás? he?! még csak azt sem mondhatja hogy én itt másztam, mássz te is itt. mindenki, aki ilyet tesz, sarlatán, pojáca mutruknagmnaalin és veszélyes. kérdezd csak meg Jézust, vagy Buddhát, vagy a hétrőfös koponyányi monyókot. (hm... az egyik mintha nemidevaló lenne?) egy dolgot mondhatnak: ott a hegyed, oszt jónapot. megkérdezheted Osho-tól mondjuk, hogy jó, de mégis, hol? hát ott, valahol arra, keresd meg, mondaná, fel sem pillantva. mert csak ennyi lehet a válasz. aki ennél többet mond, többre akar rávenni, az téged akar, szóval rajtad áll: maradsz önmagad, vagy leszel müllerpétereket, coelhókat és hasonlókat szajkózó idióta. nem velük van ám a baj, hiszen ők csak leírták az ő mászásukat. ezt bárki megteheti, mert ugyanúgy benne van mindenkiben, benned is, csak meg kell Tapasztalni. ha ez megvolt, akkor leírhatod, mert miért ne? (de ha odaírod hogy így csináljátok, akkor elfenekellek!!! nagyon :)).
érted-e már, vagy mondjam még? egy nagy túrót! ha érted akkor tudod, ha nem tudod akkor meg úgysem fogod megérteni. most. majd egy másik életedben :)))
Namostmárdeaztánakkor:

Első szabály: Rossz döntés nem létezik.
Második szabály: Jó döntés nem létezik.
(Rosszul értelmezett) harmadik szabály: Döntés nem létezik.


Notehát:


És most:











tűnés a francba!!! :)